Monday, November 2, 2009

Kindy Hunting

wah, dah lama sangat rasanya blog ini bersawang :P

sorry sebab saya sibuk sangat sampai (fuh, sumer bermula dengan huruf S) terlupa nak menjenguk blog terchenta ini

last week saya & hubby ade buat kindy hunting untuk sang Junior yang bakal berumur 4 tahun pada 2010 dan tetiap pagi melalak nak pi school

ermm...alang² dia dah beriya-iya nak sekolah, maka kami turutkan ajer

so, selepas ke sana ke mari, kami amik keputusan untuk menghantar dia ke sini



wah bila tengok fee structurenya, berpeluh ketiak jugaklah :P



Anak punya pasal, terpaksalah saya lupakan bajet untuk Gucci Sukey ku. Huhu :)

8 comments:

nasaoji said...

tak per kak...yg terbaik tuk anak2.. ;)

MommyCT said...

Yep..mama kena korban kan henbeg ye.
Kindy camni mmg rate dia gitu...hehe
Sib baik taun depan mina sorang je cos awish dah sekolah rendah...jimat sikit.

zailamohamad said...

gulp..telan air liur..mak aih..mahalnyer..api takperlah..demi anak2 kan?? demo tak survey Genius Aulad???

zailamohamad said...

**tapi

Gorgeous H said...

mid year 2010 sure ko dah leh dpt sukey...dun wori bebeh...

Yaya said...

thank you tuk survey kan jane!!! i pon terpikir nak hantar bambam ke sana thn depan... suruh die blaja mandarin... hehehehe...

jane_doe3328 said...

nasaoji,
itulah. demi yang terbaik utk anak2

mommyct,
sek ren lebih murah dari kindy. huhu

zaila,
blom campor transport tuh RM40 sebulan. Genius Aulad kat mana yer?

GH,
amin! ko hembus bebyk skt kat aku :P

Yaya,
Mandarin free for 4 years old punya kelas :D

zailamohamad said...

Jane, kito dah publish resepi nasi berlauk kat blog kita..chekidaut!!
Genius aulad ada kat kota kemuning