Tuesday, October 20, 2009

Rasanya bukan mengidam

Tetapi dah terclick

Dah tertengok

Dah tergodalah pulak :P

Mahal sangat rasanya

Tak worth lah pulak kan?

Esh esh esh

Rasa cam sayang lak duit


Cuba korang click kat sinih


Cantik kan?

Vadavoommm gituh

Tergoda tak???

9 comments:

Syima Syaz said...

susah kak nak sms time waktu kecemasan cthnya time tgh drive

Jade said...

hahaha.. tergoda mmg tergoda tp ongkosnya ngak cukup.. makanya E75 aje la jadi pilihan.. ahahah

MommyCT said...

saya takmo clickkkk...nnt tergoda...bahayaaaa!

Abrahyn said...

aku wat tak tau jek nengok menda alah nih...aku ngidam pun duitnyer tarak...emmmm entah ler...pakai je hp zaman jepun tu

KV said...

beli jer...hehe

jane_doe3328 said...

syima,
eh susah ker?

jade,
wah itu pong dah canggih

mommyct,
haha :)

haidah,
aku jenis bukan update sangat ngan tepon neh. laju benar tak terkejar. lagik pon more than 2k? eshhh

Kak KV,
Esh baik beli beg :P

Ella said...

jane..
ni hp touch screen eh?
ala2 i-phone eh?

If u jrg sms, then ok..
Mmg nampak kelass hp camni.

i tgk i-phone hubby pun suka..
cuma tang nak menaip msg je, lemah rasa...

jane_doe3328 said...

ella,
my phone skrg pon touch screen and rasanya me love it even more :)

bila dah biasa, rasa lagi senang pulak pakai qwerty

zailamohamad said...

hubby pon dok tengah survey handset ni..me, biarkan aje..janji dia bahagieeee;)