Friday, November 13, 2009

Kisah Nur Kasih

Ada tahu tak citer Nur Kasih??

Alah yang tgh hangat, hebat kat TV3 skrg nie

Dulu saya pernah buat entry pasal cerita ini

Ada opismate saya telah meluahkan kecewaannya

Dan sudah malas mau menengok cerita ini lagi

Selepas melihat perwatakan sebenar pelakon watak Nur diluar dunia lakonan

Ini antara gamba Tiz Zaqyah ketika tidak membawa watak Nur


















pandangan saya pulak? ermmm dia cuma menjayakan watak yang diberi sebaik mungkin, lebih baik kita doakan semoga dia mendapat hidayah dari watak yang dibawanya :)



pssssttttt ZAILA,

saya heart Remy Ishak time dier bad boy ginih :P





p/s: all pixs taken from beautifulnara.com

11 comments:

Nurhayati said...

tue la dah nama pelakon.. mana sama ngan realiti dan lakonan. ;)

zailamohamad said...

haahaaa..samerlah..saya pon tak berapa suka ngan dia tapi kalo dah namanya artis kan..btw, i heart Remy Ishak..dah chop dah!!;P

Ella said...

smlm pun i tertenguk sekejap drama ni kat TV3.

mula2 tak tau sgt, tp ada kawan2 yg bercerita pasl minah ni.
for me, pengarah tu yg salah..haha

patutnya pilihlah pelakon yg bersesuian, mcm wardina ke, heliza ke.
entahler yer.. itu pandangan saya saja.

sbb bila difikir2 ada kawan2 saya yg kata mcm mempermainkan agama..saya pun mcm ikut terfikir gak..

wallahualam..
saya pun tak kenal pelakon ni.
hanya dgr2 cerita rakan yg tgk and tau saja..
saya sendiri masih byk kelemahan diri...

Yaya said...

jane, apsal aku nampak kotak kosong jer?? tade gamba pon...

nasaoji said...

pandangan saya sama mcam pandangan akak!...

dah kata pelakon kann...

papepun, saya suker sgt nengok citer nih..

jane_doe3328 said...

Nurhayati,
Yup, tapi rasa kecewa tuh tetap ada sikit kan :)

zaila,
saya suka remy ishak masa dia jadi bad boy!

ella,
ur fren has a point there!

yaya,
haha tak nampak eh? sat aku try adjust

nasaoji,
moga² dia diberi hidayah seperti wataknya :)

zailamohamad said...

Jane, nape saya xleh view muka balak saya masa dia jadi bad boy dulu?? geramnya!!!

jane_doe said...

zaila, yolo ko? masak kelih ok jah

~Eila @ Along~ said...

jane,
dah nama pelakon..dah dibayar supaya bawak watak baikkkk punya..pengarah dah tau kot perangai die gini..tu yg saje je amik die berlakon bagi naikkan rating..(ecehh lelebih plak haku komen padahal tak pernah tgk pun citer ni) hehe

zailamohamad said...

JAne, bila buka tgh malam baru nampak..isy..tak sangka youuuu bila tengok gambar artis2 ni kan..subhanallah..moga dia cepat2lah insaf ya;)
Malam tadi tgk Nur Kasih, sedih bila Adam kn bom..huhuhuhuhu..

Gorgeous H said...

Jane, pd GH - heroin tu berjaya melakonkan watak dlm cite tu wpn GH tak pernah tgk walau satu episod cite nih. Psl perangai dia kt luar tu, erm..personal la..tp takde la teruk mana pun kan? clubbing/sexy mmg pekara biasa anak muda & anak tua jaman ini.. huhu... Ini pandangan ku... ;-)