Wednesday, November 18, 2009

Halwa telinga di pagi hari :)




OK, hari nie saya nak berceloteh pasal channel radio apa yang anda dengar tetiap pagi untuk ke tempat kerja yer :)

Dulu dulu saya suka layan Era, tapi time dah lama lah nie

Masa tu saya minat Era sebab ade K&K



Memang best! Saya suka the duo sebab boleh wat kelakar sesama and buat saya gelak2 di pagi hari :)

Lepas Khairil ke Sinar FM, saya still setia dengan Era sebab suka kat Kieran punya cara :)

Kemudian bila Kieran dah pegi Hot FM, saya buntu nak pilih channel mana untuk didengar pada waktu pagi

Saya adelah cuba dengar Sinar FM sebab suka gak layan lagu lagu malar segar mereka :)



Tapi lama lama tuh rasa jemmm lak paler dok dengar Kak Engku tuh punya pitch suara. Esh esh esh..kut lelama mau pecah tingkap ketaku kang!

So, saya try dengar plak Hot Chat Hot FM pepagi bersama FBI and Fara Fauzana, best jugakkkk....terhibur gakle ngan keletah dowang.

Cuma saya kurang berkenan dengan sessi panggilan hangit yang mengenakan orang dengan mengatakan suami nak kahwin lagi. Ermmm pada saya issue neh sensitip lah untuk dibuat memain, and seriouslay I just couldn't understand what type of hubby that will prank his wife regarding this issue. Its not funny okeh!!!




So aper pilihan kengkawan yang lain :)

Owh arwah nenek saya dulu suka bukak radio dengar...err, saya tak ingat stesen mana tapi yang saya ingat juruhebahnya adelah bernama Preema :) An indian woman yang sangat fasih berbahasa Malaysia :)

p/s: Waktu petang??? Cuba teka saya layan station mana???

3 comments:

MommyCT said...

Petang ada Kieran kat HotFm...layan kieran kat situ pulak ke?

~0~ said...

ptg dengar THR kak...hahahah...

jane_doe3328 said...

mommyct,
jawa rangersss!!!

~0~,
thr berapa eh frekuensinyer?