Monday, November 23, 2009

Tunjuk Ajarku Sifu!

Entry ini adalah agak basi sebenarnya

Well, me dont think basi is the rite word

Gamaknya if in the real world siap bekulat or dah reput :P

Okeh, to make the story short

Air liur saya meleleh2 bila melihat entry di blog ini

So, tanpa berlengah saya pon berlari (erkk naik keta sebenarnya :P) ke kedai belakang untuk bahan2 masakan saya

Errr...tapi rasanya tak menjadi sangat kot Char Kuey Tiaw saya ini

Huhu

Apa pendapat kawan kawan?









p/s: tapi rasanya sedap tawwww :)

9 comments:

KV said...

janji sedap. Belasah jer. Haha

Ella said...

nampak sedap, sbb telur banyak..

rupa no2...

jane_doe3328 said...

KV,
Haha itulah pasal. Belasah ajer

Ella,
Aah jadi pekat sebab telur tuh. PAdehal saya just letak 2 bijik ajer :)

nasaoji said...

aisehh kak,,...saya telan liuq nih!....

klu dah reput / berkulat ni, nampak beno lameeerrrr bebeno d peram.. ;)

zailamohamad said...

memang warna dia kuning gitu ek??
laporlah!!!

Nurhayati said...

kalau sedap tak kisah dah rupa camne.. hihi
kalau yati pun harus drive cari char kuey tiaw.. kat umah ni ada charkueytiaw paling mantop mengikut tekak yati la.. sg dua mari!!

jane_doe3328 said...

nasaoji,
haha. memang dah lama giler wat kuey tiaw neh, tapi asik lupa nk blog about

zaila,
warna sebenar adelah gamba 1st. yang gamba pastu dok main kaler ngan food mode :P

yati,
disebabkan dulu dok penang masa blaja, so tekak adelah sedikit fussy bila memilih char kuey tiaw yg sesedap sana. tapi dah jumpa satu kat ttdi jaya, shah alam. kedai aimar char kuey tiaw, emmang besh!

Abrahyn said...

roper tak penting...yg penting rasanyer...:D

jane_doe3328 said...

haidah,
laki aku baru cakap dier tak gemas mkn kuey tiaw. cesss!!!