Tuesday, November 10, 2009

Boleh tolong saya tak???


Ok camni, sekarang nie saya tengah plan our family vacation next year

Selepas telek menelek dilakukan

Mr. John agak bersetuju untuk bawa anak-anak ke Hong Kong :)

Insya Allah kalau takde aral melintanglah

The reasong being sebab ade kawan kitaorg yg training kat sana, so atleast ade pandu arah dah

Cuma nak tanya kalau sesiapa yang pernah pegi ke sana

Either beli tix sendiri (paling murah AA bleh dapat lam range RM600 ke RM800 untuk return tix)

or just amik package from Cathay Pacific yang ini

Kawan kawan rasa camne??

Berbaloi ker rega Cathay Pacific nie???

10 comments:

nasaoji said...

hurrmm...akak, kat blog kak D -http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/ - deme baru lik dr cuti2 d hong kong...akak leh tny kot..

eeii..bestnyer kak, p jejln saner..

Opie said...

jane...pe kate terjah website air asia malam nih...free seat promo...tp honk kong hot destination....kene la gigih tunggu malam nih...kalau dapat free seat rasenye sorang dapat le dalam 400 rasenye..

Syima Syaz said...

alamak....org nak ikut blh?hehehe

zailamohamad said...

wah murah tu..planning nak g bila?? nak ikot bole;P

jane_doe3328 said...

nasaoji,
thanks nanti saya pi tgk :)

opie,
wah yeke? tapi celcom broadband area umah adelah sangat kaput. plus lom ade paspot utk beli tix. huhu

syima,
fuhhh free photograhper sama mau tolak :D

zaila,
jommm...tapi zaila nok gi disneyland tokyo. jauh benar tuh :P

Drama Mama said...

waaaaa sonoknya nak bawak anak2 gi hong kong! mesti diorang excited gila kan

Ms Lola said...

i dulu amik package je. naik cathay pacific - bayar dlm rm2k ++ sikit. 5d4n rasanya

kalau naik china air boleh dpt murah sikit - around RM1.8k gitu. kalau u nak no agent tu, email me at mimielola[at]gmail.com

Nurhayati said...

wah besntye nak gi jalan2..
yati tak pernah lagi kesana so..tak leh nam membantu huhu
sowiiii

jane_doe3328 said...

dramamama,
kita hanya mampu merancang. hihi

ML,
wow besh! of kos i will email you :D

yati,
plan ajer baru :)

jane_doe3328 said...
This comment has been removed by the author.