Thursday, November 12, 2009

Terima Kasih Kawan!

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada si dia ini kerana mempromote bag jualan saya yang dibeli dalam masa yang amat sinkat :)

Dan juga si dia ini kerna adelah sumber resepi pantai timur saya, terima kasih kerna bersusah payah mendapatkan resepi Gulai Ayam Berlauk yang tak jemu saya minta :P

Semestinya si dia ini yang sanggup mengSMS saya bertanya barangan apekah yg saya ingini setiap kali dia ke luar Malaysia :) (pssttt duit kain aku lom bayar)

dan tidak dilupakan, kepada semua kawan kawan lain yg sudi datang membaca dan menjengah dan meninggalkan komen untuk saya :)

4 comments:

nasaoji said...

aisehh..bag ituuu..hurm...klu la berkemampuan, mau jugek.. ;)

nak tima kasih kat akak jugak yer, sb tepek resipi telur bungkus..smlm kt wat, sodih, idok menjadi...:(

tak per, sila cuba lagi..heehe...

zailamohamad said...

Walaupon link saya tidak dimasukkan, tapi kita tahu kita orangnya (gila perasan!!!)
Btw, bag tu memang buke rezeki zaila..huhuhuhuhuhu..mahu nanes tau;(

Nurhayati said...

terima kasih jua sbb sudi berkawan nganku ;)

jane_doe3328 said...

nasaoji,
bab telur tuh ker fail?

caranya camni, panaskan kuali, bila dah panas, masukkan minyak pastu gelek minyak ke seluruh permukaan kuali, pastu buang minyak yang berlebihan, baru masukkan telur and gelek telur. bila telur separuh masak letak inti dan terus lipat. biarkn seketika bhgn tgh utk masak, then angkat :)

zaila,
adelah! saya ade masukkan link :) itulah bakpo demo tok ghoyak awal2, takpo rezki lagi besar menanti :D

Nurhayati,
same to you :)