Thursday, August 13, 2009

Saya peminat tegar Celine Dion :)

























This is among her favourite song that I heart so much:)

Enjoy yer kengkawan......


Opsss.....lupa nak pangkah ayat awal² tadek

Bukanlah tegar sangat sebab satu album pong saya tadak :P

& idakler sampai nak ke Vegas untuk melihat performance dier cam Tok Ti





8 comments:

Ms Lola said...

SAya peminat tidak tegar

Real Woman said...

i minat celine since titanic!! tapi taklah tegar sgt! eheheh

nasaoji said...

saya minat jugak....tp, tak tegar ler...

"coming back to me" diyer pnya vdio klip, sentuh hati gak nengoknyer...;(

jane_doe3328 said...

Hahaha....ada pembetulan seperti di atas yer :P

Mrs LVoe said...

sha yg tegar sbb semua album dia sha ade ;-)

Shopaholic Mama said...

She is an all time favourite!

But surprisingly I like all her songs except Titanic!

zailamohamad said...

Jane, Zaila suka lagu "To Love You More" & banyak lagi..Most of her song are my fav. tapi Zaila xderlah peminat tegar pasai xder beli pon CD/DVD dier..tapi masa Form 5 dulu aderlah beli kaset dia yang ada lagu Titanic tu..tupon ntah mane hilangnya..hermm...Sekarang ni kalau nak dengar lagu dia download mp3 or youtube jer kan?? Senang;-)

azham94 said...

Saya peminat tegar yg termat sangat..!!

Hahah...
=}