Monday, August 10, 2009

Ambooiiiiiiii!!!!

"Eeeee.......apa ni????"


"Takutlah tengokkk!!!!!"


That was my 3 year old son reaction while pointing to






















MY STRECHMARK AT THE BELLY AREA


*Sigh*

8 comments:

Ms Lola said...

Sabor je lah! Hahahaha

Ella said...

dah ada strech mark eh?
pakai Bio Oil tak?
I pun nak start beli dah...

MommyCT said...

ekekeke...samalahhh...i salu tanya derang balik.."who did this to mother".
But my youngest walopon dia kegelian, dia still suka tepuk2 sbb goyang2 mcm jelly...ciss!

Real Woman said...

oh yes who told u that motherhood is going to be easy!! That was exactly what my doctor told me after i delivrd my 1st and complaind bout the marks on me tummy. Ive tried applying anythng and everythng u cld think off but they are stil there smiling bck at me!! Huhuhu

Syima Syaz said...

kalau dah give birth ade ek?

zailamohamad said...

yang lepas2 ke tu??haaa..yang terbaru ni make sure sapu bio oil;-)

Nurhayati said...

ingatkan nampak hantu.. sabar je la haku hehe

jane_doe3328 said...

mslola,
sebbaik budak yg bercakap tuh kiyut :P

Ella,
ini yang from my previous pregnancy. sebbaik mine yang garis² putih tuuu..if kaler gelap ala² belang rimau lagi ku tensen

MommyCT,
wah..yang bab jelly ituh sangat betol!!!

RW,
Yang my 1st takde strechmark, thats why time yng 2nd me relak ajer. skaliiii yang 2nd punya naik mencanak² tak smepat nak wat kawalan bersepadu. huhuhu

syima,
depends pada org. ada yg ada, ada yang takde. and tak semstinya 1st takde, yang 2nd pon takde. huhuhu

zaila,
kene rajin & selalu beringat tuh. ambo nie makan acid folic pong asik lupa jah

Nurhayati,
haaa...bab itu entry lain yer :)