Monday, October 19, 2009

Hajat Kesampaian Jua



Hehehe

Hari Jumaat lepas

Alhamdulillah sempat gak saya slotkan masa untuk berjimba dengan my bestie!!!

Apalagik??

Seperti yang sudah lama diidamkan

Mestilah memakan Pavlova :)



Pavlova = RM12.90




Ermmm boleh tak selepas membedal Smoked Salmon Sandwich ini saya masih lapar??



Smoked Salmon Sandwich = RM24.90 and Sirap Rose = RM6.90


The friendship that we have together for 13 years??? PRICELESS!!!!


12 comments:

MommyCT said...

jumpa kenkawan eh...bestkan!

zailamohamad said...

makan kat ne tu Jane??

Abrahyn said...

kat ne yg murah benor tuh? meh aarrr bawa aku pi try pavlova tu...meh arrr kita pi...

Syima Syaz said...

try lh pavlova kat alexis bistro kat bangsar...promote2!

~0~ said...

persahabatan memang tiada nilainya...

Gorgeous H said...

Jane, bile ko nk ajak aku mkn Pavlova tuh? Ajak aku & sha ekk..

jane_doe3328 said...

mommyct,
memang best! sonok bertukar cerita :)

zaila,
delicious kat OU :)

haidah,
itulah aku ingatkan mahal pavlova neh. idak rupanya :)

syima,
okeh, next time boleh try. tapi bangsar kat area mana eh?

~0~,
wise said!

GH,
Insya Allah ade masa kita pegi sesama eh :)

Abrahyn said...

eh, aku ko jgn lupekan plak

jane_doe3328 said...

Hah, bulih ajo :P Jomlah nanti kita pakat² amik cuti, wat ladies day out ker :)

Kalau ade wayang best masa tuh lagi ngam ngam soi!

s.c.h.u.l.t said...

beli kat mana? pavlova ni nampak menggiurkan~ (oh mulalah nafsu beruang nak menjelma. HAR HAR HAR)

T____T

jane_doe3328 said...

schult,
delicious cafe kat OU. Ground floor New Wing :) Kat Bangsar Village pon ader

Abrahyn said...

settttttt..........