Wednesday, October 14, 2009

Nak tengok gambar saya?

Hihihi...

Memacam peel lah saya nie kan?

Perasan tak satu entry lagi sblom mencecah yang ke 100???

Jadinya hajat dihati

Untuk menjadikan 100th entry agak memoriablle (??? lantak lah salah eja)

Cam nak letak my own pix kat sinih

Maybe disertakan dengan Miss Little ker

Ade permintaan kah?

Hahahah...giler glamer, perasan ade org nak tgk ajerkan :P

10 comments:

zailamohamad said...

nak!!! nak!!! pleaseeeeeeeee
tapi kan..zaila rase macam pernah tengoklah gambar u kat facebook Haidah..tapi agak2 jerlah..hiiiii;)

KV said...

undi taruk gambar!!!!!

Syima Syaz said...

nakkk!!!
nak vote 100x...nak nak nak nak!

Gorgeous H said...

letak la Jane... ko malu ke? meh amek gambo dgn aku, letak gambo aku sekali baru la ko tak malu...ahakssss

Gorgeous H said...

letak la Jane... ko malu ke? meh amek gambo dgn aku, letak gambo aku sekali baru la ko tak malu...ahakssss

Ella said...

yelah jane..letakler..

jane_doe3328 said...

zaila,
bukan kot. rasanya tak pernah bergamba dengan haidah :)

KV, Syima & Ella
Insya Allah akan diusahakan

GH,
Hah? Udah ler ngko tuh selim melim, kalau aku letak gamba ngan ngko org ingat lengan aku neh peha ngko. huhu

MommyCT said...

nak nak ..letak le ye....lenkali terserempak leh hai hai

Abrahyn said...

betulll...si jane mana sudi bergambor ngan aku....ko letak jelah jane....bior makin femes!!! hehehe

zailamohamad said...

update!! a'a..bukanlah..serious mak malu nyah;p
btw, dah tgk gambar diva dah..amboi..slim je ai nengok..pasni mesti ada entry gambar diva lagi tak??