Friday, October 9, 2009

Barangan Mainan Yang Baru :P




Hehehe...inilah yang saya rembat semalam :P

Muahaha

Tepaksalah amik satu

Since adik kedai tuh sampai tahap dah ingat muka saya yang asyik bertandang

Pastu nak cuba yang ini, yang itu pulak

Tapi membelinya tidak jua

Sebbaik dier tetap melayan saya dengan penoh keramahan



NIKON COOLPIX S570

RM750 sahaja untuk 12 Megapixels bersama dengan 4Gigabyte Memory Card

Pada saya agak berbaloi lah :P

Saya suka sebab ade function Auto Sensor Scene dan jugak Smart Potrait

Dan yang tidak saya sangka, lam scene mode tuh

Ader satu function Food Mode!!!

Wah macam tahu jek saya suka amik gamba food :)

So gamba dibawah adelah hasil makanan semasa jamuan yang saya cuba amik dengan menggunakan function Food Mode tersebut


Rendang Ayam


Lemang


Acar Buah


Kurma Ayam


Satay Ayam


Buahan


Samosa


Ulaman untuk Laksa


Laksa





6 comments:

zailamohamad said...

waaahhh..congrates on ur new toy..haaaa..serious cantek kamera tu..Zaila punya kamera pon ada juga mode ntok food (rasanya semua kamera digital ada kot) tapi yang best kita boleh pilih mode yang colour black & white aje..nanti cuba Jane tangkap gambar black n white..so classic gituuu;)

jane_doe3328 said...

zaila,

ooo digicam lama ambo tadok food mode tapi black&white tuh meme dari dulu ada :)

infact kalau dah amik gambe kaler, nak tukar ke black&white atau sephia pon boleh :)

Syima Syaz said...

self potrait??

Abrahyn said...

aku gak yg takde camera canggih....kodak juga! huhuhu

Yaya said...

wah!! bagus la jane!! tangkap byk gamba lg!!

jane_doe3328 said...

syima,
tungguuuuu

haidah,
yang lama punya adelah 3.2Mpixel. Huhu, harap maklom

Yaya,
Ofkos!