Friday, October 9, 2009

Itu adalah sungguh biadap!!

Semalamkan ade Jamuan Hari Raya di opis ini

Tapi dibuat disubsidiary yang lain

Makanya sesampai sahaja, ucapan dari Big Boss tengah berlangsung

So saya and geng yang baru sampai teros amik tempat kat meja

Meja adelah sangat limited okeh

Yang lelain cuma disediakan kerusi sahaja

So after speech and penyampaian duit raya dan sesudah doa makan dibacakan

Sumer pakat serbu kaunter makananlah seperti biasa :)

Saya plak menunggu seketika kat meja sambil yang lelain amik makanan so saya jaga bag dowang

Bila sorang² dah kembali ke meja, saya lak barulah pegi amik makanan saya

Sekaliiiii....

Bila saya sampai balik ke meja tersebut

Saya tengok yang handbag saya telah dikalih ke tempat lain

Much more cam dicampak ajer ke kerusi lain yang menyebabkan saya takde tempat kat meja makan

Geram giler

Serius saya rasa biadap betul orang yang buat tuh

Bila saya berseloroh (dalam nada geram)

Kenapa ambil tempat saya

That person tanpa rasa bersalah bagitau sebab dia nak kongsi makanan dengan sorang lagi

Grrrr!!!


7 comments:

Ella said...

jgn tension2 okey..
esok cuti..hehe

Ms Lola said...

duhhhhhh.. sakitnya hati...

~0~ said...

cam sial je prgai...

jane_doe3328 said...

Ella,
sebbaik esok cuti :)

ML,
memang! me teros blah from that meja

~0~,
some people do put their brain kat kepala lutut :P

Syima Syaz said...

kalau saya memang dah tepek dah bagi kat pompuan tu...

Nurhayati said...

mmg kurang ajaran betul orang tu huhu

Yaya said...

Sabar jer la... Tak ptt... Tak ptt...