Thursday, September 3, 2009

Saya sedang demam


iaitu demam Nur Kasih

hihihi



punyalah orang lain dah lama demam

saya pulak baru terjangkit

selain plot cerita yang besh

paling saya suka adelah sinematografinya

the angle, gambar yang diambil adelah sangat cantik!!!

series tatak tipu punyaaa!!!

tapikan since saya nie baru jek demam

makanya dah byk episod lepas yang terlepas

so adelah sikit² saya download dari Youtube

nak dijadikan cerita

Grand Brilliance soh sesapa yang upload cerita nie kat Youtube untuk menariknya balik

Huhuhu

Sedeh lak rasa hati neh sebab baru nak tengok :(

Akan tetapiiiii

Nasib baik saya bertemu jodoh dengan sebuah blog

Yang empunya adelah sangat baik untuk mengedit dan mengupload cerita ini

Yahooooo!!!!

So sesiapa yang ingin mendownload cerita besh ini untuk ditonton sewaktu masa rengang

Boleh laaa ke sini

AkuDarahAnakMalaysia

Jommmm!!! Kita pakat reramai mendownload dan melihat cerita ini :)

Saya baru tengok first eposide pon dah nages²

Hahaha...jiwang karat sangat kah??

9 comments:

Real Woman said...

arrghhh i pun baru nak demam gak. memang ketinggalan keretapi betul la! my mom and my daughter dah memang dok follow cerita ni malam2 but i baru je nak follow. Ni start tertengok time sahur la ni..every saturday and sunday 5am dia start cerita tu dari first episode! yeayy... u nak tahu pasal apa sinematografi dia lawa, coz the movie is by khabir bhatia. dia ni mmg genius!! bnyk cerita dia yg best!

Syima Syaz said...

betul!!! gambar dia sgt cantik...angle nye mmg cun sgt!

jane_doe3328 said...

RW,
Yup, cam lam filem Cinta. Sangat chantek kan? My next project lepas abes donlod Nur Kasih adelah ingin mendonlod Kekasihku Seru

Syima,
Iyaaa betoi!!! Jom donlod sesama :)

Yaya said...

Jane, dah dwld tu kan... burn la kasi I satu set! Hehehehe...

jane_doe3328 said...

Yaya,
Okeh nanti aku curik DVD opis satu. Hahaha

nasaoji said...

mlm n i kan..hoho..tak sabau nak nengok!..

Mrs LVoe said...

kekasih ku seru yg cite hantu tu????? tidakkkkkkk takut sha tgok walaupun sha bjaya tgok smpai abis :P

nur kasih nie plot dia slow la.. sha geram gn laki yg dia yg x btgjwab tu.. skrg thegeh2 nk balik n lupa tgjwb kat wife no 2.. sigh.

Nurhayati said...

mmg layan tgk nur kasih ni.. masa first episode kuar kat tv3 dah terpacak depan tv hihihi..

mmg wat leleh air mata kan.

zailamohamad said...

serious nak layan cerita ni pasal REMY ISHAK..ya..tulah buah hati mak yang kedua selepas en Hamdan (mampos kn lesing ngan laki haku karang)

yap, cerita kabir Bhatia memang best..cuba tengok SETEM