Monday, September 28, 2009

Apsal ketat nie?

Betolll!!!

baju kurung pahang yang saya pakai harini terasa ketat betoi

esp tang pinggang ngan bust tuh

eh, sesak dada dok tahan napas

demmmm!!!

saya nak salahkan my new bra

hahaha

boleh gituh?

9 comments:

Abrahyn said...

oit...dah gumuk ler tuhhh....hehehe...samaler kita huhuhu

KV said...

boleh la.
untuk pujuk hati. Kekekeke

jane_doe3328 said...

haidah,
hahahha, bukan weh. aku tetap salahkan bra aku :P

kak KV,
maklomlah, kene pujuk hati sendirik

Abrahyn said...

tu ler namanyer, marahkan nyamuk kelambu dibakar...muahahahahaha...sian bra ko tak bersalah tau! :p

Yaya said...

alaa jane...
sama la kite!!
my tailor jahat, seme baju die wat kurung modern!! kene tahan napas tuh!! duduk gerenti berlipat!!!

MommyCT said...

Hahaha...bra punya pasal ye. lenkali beli besar sikit hehehe

MN said...

hahaha...hmmm, salahkan jer apa2 yg lain except us! *wink*

jane_doe3328 said...

haidah,
bersalah tau! sebab bra barukan spannyer tebal lagi. hahaha

eh btw, umah aku tak pakai kelambu :P

yaya,
letak ler gamba ur baju punya beading tuh lam blog. giler cantik tau!!

mommyct,
alamak...lagi besau lagik sendat jadiknyer. hahaha

MN,
yaaa betoi sebab tuh saya berjaya mengkambenghitamkan bra baru saya :P

Gorgeous H said...

heheheeeee....
tindakan yang betul,jgn salahkan diri sendiri..kahkahkahkah....