Wednesday, September 2, 2009

Saya MAHU ini!!!!!

Pegi jenjalan tadi....

Pastu tersinggah kat kedai talipon

Pastu tersuka lak dengan yang ini

Pastu mengharapkan ader insan baikhati yang sudi membelikan untuk saya

:)






10 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

mesti camera die power kannnn...dah tu skali ngan cybershot tue tulis...haishhhh

nasaoji said...

wahwahwah kak, saper la yg baik ati tu kan..hehehe..

jane_doe3328 said...

verde,
5MP, tapi memang kalau sony ericsson kamera phone dier besh. tak kaput cam nokia.

nasaoji,
itulah. dok menunggu lagi neh saper yg baik hati :P

Shopaholic Mama said...

I am a fan of SE phones for the last 16 yrs since its Ericsson days, then to Sony Ericsson!

I tried to use other brands but cannotlah, not used to it, so tukar balik to SE jugak!

Hope someone out there will fulfill yr wish!

jane_doe3328 said...

SM,
Yup, me dulu pon guna SE phone lepas tu rosak and my hubby belikan nokia pastu rasa sangat tak best lah kamera nokia nie :(

so sangat² maukan SE phone balik, since the nokia is from him so takleh lah nak simply tukar

huhuhu

Syima Syaz said...

kak jane - saya dah pakai SE 5MP, k810i jugak di hati...

Real Woman said...

wow i love the color!! i'm a fan of nokia so berapa bnyk kali tukar phone pun it has to be Nokia gak. maybe dah biasa dgn all the functions. but a fren of mine pun ckp SE punya cam sangat la bagusnya! but right now i'm just too happy with my n95 8gb walaupun dah rasa agak lama menggunakannya! ;)

MommyCT said...

Mcm best jek...
But I will pakai my iphone sampai lebammm...^_^
Sugar daddy takmo belikan tepon lagi..

Nurhayati said...

cantiknye kaler merah.. sangat menawan kalbu.. hp raya ni. =)

jane_doe3328 said...

syima,
kenapa? k810i gak yang besh ker??

RW,
my hubby pakai n95 8g gak. Kamera 5Mp kan? Tapi kualiti sama dengan SE 3.2MP

MommyCT,
erk rasanya me takkan pakai phone yang more than a thousand. kalau ader 2k,lebih rela beli baggg. hihihi

Nurhayati,
Nope, kali nie ade kamera raya kot. Tgh fenin nak pikir amik yang mana - Sony or Canon? Price wise yg fenin ituh