Wednesday, September 9, 2009

Lihatlah wajahku! Cantik kan :P


Hahahha....sungguh poyo tajuk di atas

Sebenarnya saya baru pulang dari mengular membuat

Deep Cleaning Facial

menggunakan produk ini



wah, sungguh segar dan bersinar² rasanya muka ini

rupa² last sekali saya mengorek daki kerak di muka adelah hampir 4 bulan yang lepas

huhuhu...sadis betol!!!

yang saya suka adelah

khidmat facial ini termasuk dengan memantis eye brow saya jugak

jimat duit dari buat threading!!!

normally kalau bukan bulan puasa

selepas sessi mengurut muka

akan dihidangkan dengan Jasmine Tea yang suam suam

wah, lega minom untuk menguatkan tenaga zahir dan batin

namun part yang PALING AMAT saya sukai sekali adelah

masa membayarnya

kerna

servis ini hanyalah

RM48 sahaja

hahahhaa

murah, kan???

lalalallaaa

7 comments:

Ella said...

wah dh g facial..
i pun ada plan facial before raya ni, tp tak taulah sempat ke tak.

jane_doe3328 said...

sempat! sempat! kejap jer facial nie kan?

org lain rambut raya, me eyebrow raya ajer la. hahaha

zailamohamad said...

perghh..kelas gitu..dae lagi dio ngulor yea..poso dop ni???

Yaya said...

wah! mane you facial jane? murah tuh! and sungguh menjimat! aku baru buat threading but tak la mahal, rm8 jer... hehehehe

Abrahyn said...

eh, ko wat kat ne nih? wah...ni yg jeless ni...aku wat RM100++...mencikkk!

nasaoji said...

betul ke hegenye kak?, kan ke brgn tu kan agak mahal kan?

zaman blaja dulu, ader roomate duk tayang pakai dermalogica nih..alih2, tgh bulan, dah sgap..heheh..kt tak la pulak pernah cubanya..

jane_doe3328 said...

zaila,
boss gi bercuti, pekerja gi ngular :P

yaya,
consider mahal tuh sbb aku selalu buat eyebrow threading RM7 ajer.

haidah,
kat rawang :)

nasaoji,
betul! betul! betul! mmg guna produk dermalogica :)