Thursday, September 10, 2009

Kisah punah harapan di Holiday Inn





Semalam saya berbuka bersama Mr John & Sang Junior

Kat mana?

Kat sinilah



Nope, takde supplier bodek belanja pong

Dari duit poket Mr John sebab nak melayan karenah isteri mithalinya mengidam entah pape

Hahahha

Lagipon sesaja nak

Sebenarnya saya sangat sangat teringin untuk makan ini


kambeng golek


dan juga semestinya sama mencari ini


cold platter of seafood: fresh prawns, oysters, mussels and chicken cut

akan tetapi yer puan puan dan tuan tuan

kesedihan melanda diri bilamana

NAN ADO di situ

huhuhuhu

nak menitik rasanya airmata

bayaran sampai RM85++ tapi entah pape food jek

ade lala masak blackpepper & butterprawn tapiiii

setelah merasa lala tuh dimasak ngan blackpepper sebab cuba nak menutup ketidaksegarannya

butterprawn itu pula???

esh sedap lagi saya masak guna perencah dari Cosway

huhuhu

sebbaik Sup Gearboxnya agak sedap

last last sekali yang bebetoi saya lantak adelah




Even Mr John pong sedeh sebab his feveret Bread&Butter Puding pong tadak :(

Cuma seronok tengok Sang Junior enjoyed his cakes :)

Ermmm....kita tengok pulak selection of food kat Grand Bluewave petang nie camne

Kalau kurang sedap

Dua harilah saya berbuka kurang sedap :P

Sebab hari ini dan esok

Dedua ader jemputan iftar di sana

P/S: Semua gambar adelah secara google, saya tak punya nafsu untuk tangkap gambar

5 comments:

zailamohamad said...

last year kompeni zaila buat iftar kat hotel Holiday Inn tu, ada kambing..hubby cukup suka tapi makanan dia sediakan cukuplah kupik..kitorang p solat dulu baru start makan..dahle surau dia kecik, kn gilir2..last2 nak p makan, makanan dah yillek!!!
last 2 years kompeni buat kat Bluewave..yang ni quite ok tapi makanan dia not so so so menyelerakan

Ella said...

lor ciannya.
i dis yr takde pergi hotel best2 berbuka..tp last yr i pergi Nikko, Shangrila, Hilton PJ, Seri melayu, parkroyal & a few dh lupa.

semua pergi sbb last yr byk vendor sponsored(last yr i with diff company)
the best for me is Hilton PJ. Lupa plak ada Oyster ke idak..
Tp mmg adalah oyster tu tak igt which hotel.

Aduh i pun dh teringin oyster lah..
Ni nk berbuka kt Nelayan Titiwangsa ptg ni..Ada steamboat harap2 ok..

jane_doe3328 said...

zaila,
betoilah, holiday inn tak top up sangat!

semalam gi Bluewave. best! mmg berbeza ngan last year.
kalau nk gi, start next week dah promo 50%

ella,
dulu² dok pegi Palace of Golden Horses sama Eastin Hotel (vendor belanja gak) so sungguh takleh compare lah :(

Abrahyn said...

banyak2 binatang...kambing ler yg aku tak blh makan...letak la style ape pun kambing tuh...dah try tapi tak blh masukkkkk

jane_doe3328 said...

Haidah,
Hehe..sebab bau tuh ek? Kalau org pandai, takde bau tau plus daging lembut jek