Wednesday, June 17, 2009

Tolong Saya Memilih!!!

Saya sedang mencari leather case untuk telefon Nokia 5800 saya yang comel umpama tuan empunyanya

Jadi saya pon seperti biasa adalah melayari Ebay International yang sekian lama adalah tempat saya untuk membuang duit membeli benda merapu mencari barangan kerna mudah tidak perlu ke kedai

Berikut adalah 4 pilihan yang berjaya membuatkan kepala saya sedikit berputar untuk memilih yang mana. Maka saya memohon jasa baik kawan kawan untuk meminta tolong memberikan opinion apakah warna yang cantek pada penglihatan mata masing masing :)





secara personal saya amat menyukai warna ini dan sudah diapproved oleh Mr John

Namun kaler putih ini pon sungguh menawan, menusuk kalbu


kaler pink ini saya terpikir untuk belikan buat adik saya owh, sunggoh kakak yang baik


kaler brown ini pula saya terpikir kerna ingin meng'match'kan ia dengan erkkk 'sesuatu' yang saya baru perolehi ;P

6 comments:

Mrs LVoe said...

pls go for red!!! kang amik brown sha takut u xnmpk dlm 'bede' tu :P

Abrahyn said...

i'll vote for pink color!!
i dah link yours ye jane..

Syima Syaz said...

pink yang nak bagi adik tuh...nak jugak!
tapi hp nokia lama...takde camera

Jane_doe3328 said...

thanks all sbb sudi vote :)

kepada sesiapa yang nak gak, siler email kepada saya dengan menyatakan tepon jenis apa yer

banyak tauuu saya jumpa lam ebay :)

honeylanz said...

salam.. go for red! sgt menarik n tertarik

zailamohamad said...

Jane..warno merah lawa jugok..tapi zaila ni suko lagi warna pink;)
kalu ntok nokia slide 6500 ado dop??handset kito ketinggalan zaman sket;p