Monday, June 1, 2009

Sang Suamiku Menyengih

Well, sempena our 4th Anniversary last week..... Mr. John Doe tersenyum riang ria gumbira sebab mendapat ini. Bungaan ini saya tempah dari Pretty Petals di Giant Stadium Shah Alam. Lebih kurang ala ala bunga yang Mr John hadiahkan semasa saya melahirkan Miss Little akhir tahun lepas :) Cuma rasanya, bunga tempahan saya adalah lebih lawa dan cantek :P




Ruang kosong belah kanan tuh patotnya ade buah-buahan tetapi selepas dirembat makan secara berjemaah dengan kengkawan opis, baru Mr John Doe teringat mau amik gamba. UUrghhhh!!

Saya ingatkan boleh lah bunga tersebut menjadi penyeri ruangan rumah saya selepas ini, akan tetapi Mr John Doe tamau bawak balik pulak. Dia nak hiaskan his workplace. Ermmm apa apalah asalkan dia happy :)

And today, hihihi hadiahnya baru sampai :) Sorry ler lambat sket, last minute decision untuk belikan apa kat Mr John Doe




Bertambah tambah menyengih laarrr itu orang :)

Alhamdulillah, syukur dengan setiap rezki, rahmat dan ujian yang dikurniakan oleh Allah. Tahun sebelum ini kami tak mampu nak celebrate pon. Setakat makan kat warung tomyam biasa jer.

Tapi Alhamdulillah lah this year ada rezki lebih sikit untuk rembatkan Coach for Mr John. Actually early of this year dah belikan dia Coach Wallet, so cam nak samakan ler ngan belt since the belt yang dia pakai skrg sangat uzur :)

Moga moga di tahun hadapan ader rezki untuk belikan Gucci pulak ker for my hubby. Takpelah Yang, kita naik berdikit dikit. Sedikit demi sedikit. Yang penting kita bersyukur dengan rezki Allah bagi, sentiasa beringat padaNya, jangan lupa pada yang memerlukan....



7 comments:

KV said...

wah2, kelas hadiah tu. Takpe, aku berangan jer dulu. Hihi

jane_doe3328 said...

KV, biasa biasa jah. Coach Belt tuh tak sampai RM300 pong beli thru website :) errr selama 4 tahun kawen baru tahun nie bagi hadiah.

Bahagi 4 kiranya jatuh RM70 jah setahun. Hihi. Bulih gitu?

Mrs LVoe said...

alhamdulillah :-)

ade org dh dpt Gucci senyap2.. agak2 bile la nk reveal :P

Jane_doe3328 said...

Sha, ingatkan dah majuk tamau masuk my blog :P

Hah? Hah? Hah? Saper? saper? dah dapat Gucci ituh? oooo dia tamau cakap eh? Siler sekeh paler dier :P

zailamohamad said...

Akak Jane ore Klate ko???besnyooo jupo soa kapal selam ni;)

Syima Syaz said...

happy anniversary......
belt syazwan pun dah lusuh..lubang dah makin membesar....dah tak dapat nak tampung kebesaran perut!belt yg saya belikan dah SAH takleh pakai pas 1 lubang dah bersambung dgn lubang sebelah...pastu last.dia salahkan saya sbb kerosakan badan dia..=(

jane_doe3328 said...

zaila, oghe pasir mah. hok chomey2 tuh. hihihi

syima, eh itu tanda dier hepi laa kapel ngan you :) owh teringat ur tag lom wat lagi :)