Thursday, June 18, 2009

Buat Zaila; anda sukakah?







Zaila, OK tak? Ada satu nie jer kaler pink yang saya jumpa :) Harga RM35 (apsal 6500Slide lagi mahal dari N95???)

If mau bagitau yer. Ini mukan jualan yer kengkawan, saya cuma tolong belikan sahaja :)

4 comments:

zailamohamad said...

suker..colour pink..tapi raser macam nanti cepat kotor jer..tol x Jane???hihihi..anak2 Zaila ni tahulah..color apa lagi ya yg ada??

Syima Syaz said...

kak jane...
hp saya nokia oldskool yang takde color screen tuh yang bukan polyphonic pun tapi ring2..saya tak tau ape nye edition.tapi seangkatan dgn 3310...tak kan nak pakai case mcm tuh....=(

jane_doe3328 said...

syima nak beli new phone gaji kang ek. hah, tunggu casing untuk new phone lah :)

zailamohamad said...

Jane..suke warna pink ittew..ermm nati gajilah kot kalu buleh beli pong;-(