Monday, June 8, 2009

Tensionnn!!!

Tadi saya ada menambah nambah koleksi blog yang saya rajin lawati ke side bar ini.

Apsal entah tetiba semua hilang entah kemana. Teros tension saya jadinya.

Bertambah tension bila mengingatkan Mr John tidak approve untuk saya memakai baju baju yang telah saya beli.

Grrrr....saya bukan lah berwang sangat. Pastu bila kita dah beli and baju itu tidak dibagi pakai pula. Rasa tension and macam nak tembak sahaja dia.

Sampai menangis nagis saya memikirkannya :(

6 comments:

~Eila @ Along~ said...

jane....kalo sumer link ilang mmg tension..eila ni pun dulu pernah ilang..puas nak cari balik..nak ingat tu confirm tak dpt la kan..neway..sabar2 ye dear..baju tu try alter la..sampai die bg approved bg pakai..

Mrs LVoe said...

jgn la sedih dear. suh hubby beli baju baru ;-)

jane_doe3328 said...

eila,
sebbaik another 3 dia bg pakai. huhuhu

sha,
aah mmg me soh dier belanja baju. saper soh tak bg pakai, kan?

Syima Syaz said...

nape baju tuh?seksi sgt ke?

jane_doe3328 said...

syima, alah me beli maxi jek. pakai ngan inner..pehtu hubby cakap ketat tang tetek. Ntah pape, padehal leh tutup ngan tudung but dier tak bagi pakai gak. tensen gwe!

zailamohamad said...

Jane..kalo baju2 yang xleh dipakai tu boleh jual balik..kalo nak Zaila tolong jual kat sale's blog Zaila;)