Tuesday, July 21, 2009

Sudah pulanggg...

My MIL discharged from Wad 4B, Hospital Putrajaya semalam

And sunggoh letih melayan sedara mara yang datang petang hingga ke malam, apatah lagi saya bekerja.

Terpaksa melayan mereka, and squeezed myself untuk prepared for dinner pulak, mandikan anak anak, diri sendiri lepas tu melayan tetamu yang datang lagi

Tapi its OK lah, bukan everyday pon camni. If my MIL boleh susah payah menjaga saya sewaktu dalam pantang...apalah sangat pengorbanan saya terhadap dia :)

Owh malam nie she's going back to Jengka already. My PIL akan jempot kat Gombak, so kami akan hantar sampai ke sana sajalah

3 comments:

Ms Lola said...

ALhamdulillah... semoga sihat lah lepas ni

Abrahyn said...

syukur sgt2...MIL pun mcam mak kita sendiri...

jane_doe3328 said...

mslola, amin :)

haida, pecaya tak walaupon mulot ku kekadang pong pang pong pang ngumpat my MIL, tapi me lebih rapat ngan dia dari my own mom. hihihi