Friday, July 31, 2009

Jam tangan bertali kulit


Selama ini saya memakai jam ini

Yang mana merupakan antara hantaran sewaktu perkahwinan dan sepasang dengan Mr. John

Dahulu kami membeli jam ini, harganya lebih kurang RM600 sepasang

Tetapi baru² ini, kami dapati harga adelah lebih kurang RM600 untuk jam saya sahaja

Wah, in 4 years time....dekat 2 kali ganda jam ini naik harga

Tetapi sekarang saya sedang dok mencari² jam tangan bertali kulit dan bermuka empat segi pula

Bila melihat blog jualan ini, saya sangat sangat tertarik dengan ini



Coach Miranda Black Strap

Wah, hampir menepati selera saya dan harganya adalah di antara bajet saya.

Hanya RM759

Camner nie? Bagaimana ini? Saya sudah sasau.....

Next month giliran saya mendapat duit kutu

Adekah jam ini? Atau digital camera yang sudah lama diidamkan? Atau bling bling di jari sempena Hari Raya?

Duit oh duit...naper ngko tak tumboh ajer kat belakang rumah ku???

Senang boleh ku kutip setiap hari

Untuk ditaburkan ke tempat tempat yang sepatutnya *wink*

4 comments:

atty's said...

suka jam yg no 2

Abrahyn said...

hahahaha...kalo duit tu blh tumboh kat blkg umah, sure aku dah awal2 datang buat muka tebal kat umh hang...hehehe :p

Mrs LVoe said...

hahahah sha pun ikut skali gn aida.

jane_doe3328 said...

kty,
cantik kan :)

haida & sha,
ewah, mentang blakang my house semak samun..itu yg korang tak datang tuh yer :P