Tuesday, July 28, 2009

Saya sudah mengada mengidammm...


untuk membeli dan menjadikan ini sebagai my baby bag

Hahaha....

Tengah berdoa sekuat hati neh supaya tidak ader yang meng'bid out'kan saya

orang kata, doa ibu mengandung itu lebih berkat kan? kan? kan?


11 comments:

Abrahyn said...

la....peknen ke? congrats!!! wah....syoknyer!!! ari tu tak citer pon....ni kena selalu jumpe nih, i nak ambik berkat! :p

KV said...

akak amin kan doa jane!
Akak nak mengidam gak la. Tp tak peknen, boley?

Mrs LVoe said...

beli la dear! less than 1k je.

petang nie jgn lupa tau kita jumpa.. nk amik aura :P

Syima Syaz said...

eh...nih ngidam lain ni

jane_doe3328 said...

haida,
aritu tatau lagi :) bleh ajer jumpa.

Kak KV,
oghe pompuan leh mengidam sepanjang masa tanpa amik kira kondisi mereka. hahaha

Sha,
Alhamdulilah :)Sorry Sha, meeting abes lambat so kene postpone our jumpaan

Syima,
Hahaha. Saja jek jadikan alasan :P

Real Woman said...

wowey...Coach as a baby bag! u r one hot mom!!

nasaoji said...

ngidam jer?..

lalala..nanti beli la....lalala...;p

Azma Sulaiman said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Azma Sulaiman said...

Haaa.. ngidam beg ni.. A'ah less than 1k .. beli jgn tak beli.. nanti klu tak beli anak mengidam nak beli beg Coach time kecik2 lagi :D

Ella said...

dah berangan baby bag eh?
i blum berangan lagi.
br terpikir2 je..haha..

jane_doe3328 said...

Real Woman,
alah Coach ajer. Takla sampai LV or Gucci as baby bag :)

nasaoji,
Hihihi. Guna alasan ngidam supaya nampak kekukuhannya!

Azma,
Okeh, reason nombot 2: siyan kang anak dok ngalir air liur ajer. haha

Ella,
Sebenarnya dah eyeing before preggy. so once dah preggy, cam ader jer alasan munasabah kan? kan? kan?