Thursday, September 30, 2010

Coach Sale for CIMB Credit Card

Last week me ade dapat invitation to Coach Sale kepada pemegang kad hutang CIMB

Siap leh bawak 2 friends lagik, hikhikhik



Masa memula sampai kat Menara Bumiputra tuh (kalau ada yang bertanya, menara ni bebetoi sebelah Sogo....berdepan ngan LRT station), orang adelah ramai giler wokeh

And kene beratur nak masuk

Adelah sikit2 feeling cam Confession of Shopaholic time neh

Haha




Dan macam biasa utk memana sale lah yer, henbeg anda hendaklah dikurung dalam 'supik gelenyar' camni




Untuk gambar2 seterusnya, marilah kita mencuci mata dengan apa yang ada :D


If Im nor mistaken, rasanya this one after discount adelah RM530 camtuh. Murah compare to online but at my age nak carry this type of bag??? Weird kut. Hihi


Too many people, tak smepat nak tengok the price tag!



I like the bronze colour!



After less adelah RM1050, me tengok yang belah kiri tuh lam PrincessVictoriaStylo adelah RM690 ajer





Manusia yang berasak2 membeli!!!!





Nak tahu what I get for myself???


NOTHING

Not A Thing!!!!!


Hehe, after one hour beratur and RM7.00 for the parking fee....I dont buy anything

Rasanya masa beratur adelah lagi lama dari masa duk dalam sale itu

By reason adelah


1) Most of the bag only 30% less....sama jer if the boutique buat sale

2) The price is much much higher than online seller

3) I dont see people buying there dapat paperbag. Adelah tak best okehhhhh :P

4 comments:

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

i kalau pegi sale nie suke...tp bile dah masuk dlm cam confuse coz sesak giler!
so otak pon sesak tak boley nak pikir betol...ahahhahahaa

nasaoji said...

deme suka wat sale pd pemegang kat kredit..aterm hok tak dak kad kredit, tp nakkan sale, ghupemano?.. ;( hehehe..

Anonymous said...

i pun igt utk cimb cc cardholderje...tp bila my kasen tanya dorang...terbuka utk public gak..janji kene beli by cc..she grab coach patchwork...so nice...rugi x pi..dahlah dkt sgt ngan opis

SyimaSyaz said...

lor.....
hmm....
kalau gucci camni mau sesak2 pun sanggup harunginye...