Wednesday, September 1, 2010

Baca kanan, baca kiri....

sumerrrrr pakat tunjuk barangan shopping sempena raya

aisehhhh takleh jadik nie

kene letak jugak

hehe

tapik baju takde lagi sebab still kat kampong

beli kain kat jakel shah alam aritu

pehtu tempah kat kampong sebab i nak glam raya kali nie

so haruslah bersmocking flower bagai, bermanik lip lap lip lap bagai

jadinya hantar ler ke kampong sbb upah kat klate adelah muroh weiiii

aritu ade tanya dekat2 butik pkns

adelah hampir pengsan jugoklah mendengar rega quote demo tuh

esh esh esh

so, sepertimana yang ditunggu2

ceh ade ker orang tuh?

haha, best gak syok sendiri skali skali neh :P

inilah hasil rembatan gwe!!!!







mentang2lah merasa berkasut raya tahun nie

abes posing kasut neh diambik gambar

time beli nie Nine West tengah ade sale up to 50%

so harganya adelah agak reasonable untuk digrab

if not, memang babai lah jawabnya

so camne? kasut raya korang ber bling2 jugak ker :P

13 comments:

Syima Syaz said...

tak beli 1 hape pun...

Nurhayati said...

cantiknye
suka sangat. alangkah bahagianye kalau ada size tuk yati huhuhu

jane_doe3328 said...

syima,
naper? me rembat pong sebab ade less 50%. hehe

yati,
eh takde size ker? nine west banyak flat yang cantik2 kan :D

Mrs LVoe said...

uwaaaaaa aku xde kasut raya jane sob sob sob

jane_doe3328 said...

ko tayah sedeh yek nyah. sebab aku tahu kasut tak raya ngko adelah melambak melebihi kasut raya aku. harharhar

Shopaholic Mama said...

whoahhh Jane!!!! berhati hati di jalanraya, takut tercabut itu gemstones tu...hahaha

just pakai baju plain je & match with these bling bling shoes, sure vass ve boomzzz...

Gorgeous H said...

jane kasut raya aku tahun ni chap Rorine kaler merah berharga RM10!! terel tak??

aku nk padankan dgn Coach merah aku tu.. huhu.. RM10 pn RM10 laa janji kaler merah..huhu....

ERMAYUM said...

kasut da cun mana baju nya dear :) habih cun la nanti

Joy said...

hi..salam kenal.lawa sungguh kasut raya mu itu...

nasaoji said...

memang lip lap lip lap nih kak.....!

mJ said...

aku takde kasut raya pong! huhuhu....

Kyuubi_85 said...

wah kasut dah lip lap lip lap. baju cmane la plak?

jane_doe3328 said...

SM,
hehe. nama jer kasut raya tapi tak pakai pon masa raya. sayang :D

GH,
tak kisah nyahhh. asalkan cantik dan selesa di kaki

joy & nasaoji,
thanks for the compliment!

mj,
kasut tak raya ko adelah belambak kan :P

kyuubi,
tungguuuuu....