Thursday, September 23, 2010

Baju Raya Lip Lap Lip Lap

Kan dah cakap aritu, selain kasut mengelip

Baju raya saya juga adelah mengelip juga yer adik kakak

Hehe

Maklumlah sebab kainnnyer kaler malap sikit

Jadi kenelah tambah manik buat penyeri dada :P


Kita mulakan dengan bajuan Ms Little yer

Ini kat bahagian dadanyer





hah yang ini tang tangan pulak



sebenarnya just upah org untuk smocking flower tuh ajer

tang manik tuh dijahit oleh nenda Ms Little tercinta :D







Ini plak adelah baju saya :D




6 comments:

KV said...

chantek!!!!

jane_doe3328 said...

kak kv, mekasih! htr jahit d klate tuh

MommyCT said...

canteknyeee!bubuh le gambar penuh jugak!

jane_doe3328 said...

MommyCT,
Tadak gamba penuh raya tahun nie. Hehe, sumer amik gamba sekerat jek

nasaoji said...

cantik kak!..

raya ni, kt first time ngn anak, kompem masih kecik, menggatal nak baju bermanik, tapi tak sarat la..alih2, ank aktif kemain, prasan manik2 ad yg jatuh2, trus bg anak kat kakaka pegang...teladan tuk diri sendiri tak tgk jaitan manik kukuh ke tak.. ;p

ERMAYUM said...

jane glamornya baju sikecik hmm mak nya leh tahan gak :D