Friday, July 2, 2010

Happy Mother's Day

Hahaha...sure korang terkejut gilerkan?

Apa kejadahnya menyambut Mother's Day di bulan Julai ini??

Sebenarnya saya nak tunjuk sabun-sabun yang saya beli sempena Hari Ibu yang lepas

Tapi masa tu saya adelah dalam mode bizi

So, since arini baru free utk buat pertunjukkan

Belasah ajerlah kan :P




sebenarnya saya punya collection nie tak cukop

patutnya ade satu pencuci lantai, tapi saya tak beli sebab yang kat umah ade banyak lagi and bukan selalu pon guna, dasar pemalas mop katakan

ade tak sesiapa lagi yang kumpol benda alah nie jugak? (kalau dah dasar pompuan kabaret, benda alah pencuci ini pong boleh dikumpol2)

but again, me wonder. for Fathers Day dowang keluarkan apa ek?

3 comments:

Drama Mama said...

wah wah wah...tak tahu [un diorang kluarkan benda ni masa mother's day! kalau tahu sure i tegedik2 nak beli jugakkk! huhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

zailamohamad said...

merah menyala tu;D

jane_doe3328 said...

hi drama mama,
rasanya still ade lagi dijual dihypermarket yang berhampiran :D

zaila,
itulah. dok koya ker kaler merah lorni. asik beli barangan berwarna merah jah :D