Wednesday, April 28, 2010

Sang Suami Yang Kempunan


We will celebrating our 5th Anniversary next month :D

So sebagai isteri mithali yang baik serba serbi (siler muntah disini :P)

Saya terasa rasa nak membeli sesuatu yang agak berjenama buat si dia

And me dah perasan yang dia keep dok tengok2 swingpack or crossbody whenever we are out

Jadinya, me pon bukak lah website Coach and soh dia pilih any messenger bag that he wants

Me tanak dia pilih swingpack sbb I don't like it

Owh kenapa me pilih Coach? sebab saya memang jatuh cinta with their leatherware :D



Dalam banyak banyak, dia jatuh chenta pada yang ini




Thomson Mini Messenger bag in Silver/ Doe


Yang part sedihnya sebab dah Out of Stock from Coach US website, dan me already called Coach Malaysia pon takde gak in this colour.

Hehe, so agak kempunan sang suamiku :D

6 comments:

~Eila @ Along~ said...

jane,
sebijik sama ngan beg my hubby..
tp bukan color ni ar..
dark brown sumer..
beli tuk bezday die thn lepas...

jane_doe3328 said...

eila, wah iye ke?
great mind thinks alike :D

Yaya said...

cantik jane!!

SyimaSyaz said...

cantek....

mJ said...

ckp kat dia jgn sampai masuk batu belah batu bertangkup ekkk...hehehe

jane_doe3328 said...

yaya,
i know ur hubby is a gadget freak, so mesti dia tak minat bag2 nie kan :D

syima,
apalagi. boleh wat hantaran :D

mJ,
haha, batu belah kat klang sana :P