Monday, April 12, 2010

Kiyut! Kiyut! Comei! Comei!

Wahhhh....sangat terpegun hokeh!!!

Hihi, ada masa terluang sket kat opis skrg nie

So sebok2lah kan dok mencuci mata kat ebay

Sekaliiiiii

Me tertengok Ed Hardy merchandise for feeding

Giler² okeh!!! Geram giler menengoknya

Ade set bottle






dan ade jugak nipple





dan ade jugak bib yang dijual berasingan or bersama bottle :D

teringin nak belikan ini untuk Miss Little





dan ini untuk Little John, memula nak amik yang gamba tengkorak. But knowing him yang 'berani giler' tuh, tayah ler nak amik yang itu. Kang sah sah dia tak mau pakai






Selain itu, saya pon jumpa Rock Star punya barang jua

And agak sewel jua melihatkan botol² dari Rock Star ini!!!!

Suka ♥♥♥♥♥ sangat sangat sangatttttt!!!!





pehtu simpan lak lam thermos penuh bergaya ini :D :D :D





wahhhhh!!! very very the vasttttt!!!!

6 comments:

zailamohamad said...

waah gambar tengkorak gituuuuu

~Eila @ Along~ said...

syok2..isk takut kang ter-rembat! hehehe

:: vErde+hAzizi :: said...

OMG!!!
mmg sangat kewl okkkkkkkkkk!!!
love all the pacifier! n that bib!!! my trademark klo beli present for baby suke bagi bib!
if ade kat mesia confirm i beli!!! hehehhe

jane_doe3328 said...

zaila,
mari tok tuo di rumoh, sure kene maroh beli botol cengitu ke anok. hehe

eila, cant resist kan. haha

verde, kan? kan? comei giler! wah ur trademark bagi bib eh. me selalu belikan thermometer :D

screamingmommy said...

wow..too bad my kids dah bukan category babies..if not I would love to have these:)

ms lollipop said...

omg..sungguh ganas sekali..hehehhe tapi cool for the parents lah =)