Friday, April 30, 2010

Merah Metallic Mengaummmmm!!!

Yeah yeah.....akhirnya dapat jua :D :D

Last time me dah belek2 tengok masa gi hantar my D Gold repair kat KLCC

Sangat2 jatuh hati sama ini wallet tauuu

Tapi apakan daya, at that time...cuma ada french wallet

What I'm searching for is a long wallet

Nak dijadikan cerita, yang ini adelah limited edition punya keluaran

No more available in the boutique

Sob sob sob

But, kalau dah dikatakan jodoh

Akhirnya bertemua jua kan :D

Tak sabar nie

Ngeeeee..... :D :D :D











12 comments:

Ella said...

wah wallet baru..congrats jane...

harus mlm td sibuk transfer duit dr purse lama. hehe

jane_doe3328 said...

Ella, thanks :D

~Eila @ Along~ said...

oh my gucci...
tantekkkkkk....

eila pun baru dpt ziipy wallet dr LV...tp aku punya lagi merah mak ngahhh..

senyum sampai tinga! gucci ko gorjessss!!!

jane_doe3328 said...

eila,
nantik ade rezki jumpa kita kasik kenen2 sama dorang neh yer :P

Nurhayati said...

ngaummmm ngaummmm ngaummmm
dengar tak yati mengaum tu hihihihi
cantikkkkkkk tukar bole hihi

Yaya said...

wah jane shopping sakan nampak! sgt cantik purse ni!!!! me like!!!!!!!!! :D

jane_doe3328 said...

yati,
wah mak buyung mengaummm sakan :D

yaya,
ur metalic blue chanel lagi menawan hati. hihi

mJ said...

alaaaaaaaaaaaa...bile la aku nk dpt gucci nihhhhhhhhhh....aiseyyyyyyy lawo siot gucci tuuuuu

jane_doe3328 said...

mJ,
weh aku nak makan subway lagik. jommm again bergossipan :D

SyimaSyaz said...

pehhh canteknyeeee....
nak jual tak?hehehhe

jane_doe3328 said...

syima,
lagik 5 tahun siler tanya balik :P

nasaoji said...

lawo r kak..!