Thursday, August 5, 2010

Offer Kerja

Ambuiiiii....ambuiiii

Bukak2 facebook arini

Ada orang offer saya kerja y'alll

Bukan dekat

Jauhhhhhhh......nun, di Oman sana

Apa?

Tak caya?

Tak caya sudah, nama mak ko Bedah

Hehe

Betoi, takkan nak tipu plak sempena bulan Ramadhan yang bakal menjelma ni :P

Cuba tengok job offer yang saya dapat kat bawah

10 comments:

Nurhayati said...

asal bole je kan dunia skang ni ;)

jane_doe3328 said...

hehe, itulah. me search about her...its look alike dia keje kat univerity kat sana :)

~Eila @ Along~ said...

wah wahh.. kemain tau carik org mesia..
ape org kat sana dah habis ke?
isk..

jane_doe3328 said...

eila, tak pasal2 ku dapat offer keje maid. huhu

KV said...

jane, ahahahaha...dia kenal awak ker?

jane_doe3328 said...

kak kv, dokk ehhh
tetiba jah hantar msg offer kijo lagu tu

SyimaSyaz said...

hahahaha.....kelakar la

jane_doe3328 said...

syima,
nak keje kat oman? hihi

ERMAYUM said...

or offer jadi bibik eh? kalu bibik takyah g jauh benor jane meh keje ngan i ja heheh - just kidding dear

jane_doe3328 said...

ermayum,
waduh mbahhhhhh.....!!! :P