Wednesday, January 6, 2010

Anak Teruna ku sudah besar

hari ini saya amik cuti

sebab Sang Junior akan memulakan hari pertama persekolahan tadikanya

wah cepatnya masa berlalu :D

5 comments:

zailamohamad said...

anak zaila pon dah start sekolah semalam tapi hari ni officially pakai uniform, waaah mak rase teruja sangat sampai rase nak titiskan air mata youuuu..padahal dia br umur 4 tahun this year..cepat kan masa berlalu..huhuhu

KV said...

hati tetap rasa muda walopun anak2 dah besar. Hek hek.

ok tak dia kat tadika?

jane_doe3328 said...

zaila,
kalau nengok kan tadik bapaknya yg lebih excited! dia yg kejut anak, mandikan, pakaikan uniform sumer. hihi. eh sebaya eh anak kita :D

kak kv, siap hambat me laki bini balik lagik. huhu

sisdee said...

camtu le saya rasa masa syahmi 1st day tadika..

bila 1st day skolah kebangsaan ni pun sama jek feeling dia :)

nasaoji said...

mmg cepat masa berlalu tika nih..

nanti2, akak dah trima menantu lak...hehehe... ;)