Tuesday, December 1, 2009

LV Most Expensive Bag!!!


The price??? USD150K

The look????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Nope, ini bukan kisah tipu yer adik kakak

Ini adelah kisah benar

Tidak! Gambar bag diatas tidak disuperimpose

Bukan seperti gambarajah dibawah yang disuperimpose :P walaupon empunya badan yang menjadik mangsa superimpose itu adelah pemuja bag LV tersohor di Malaysia




Ianya adelah benar, nyata dan antara bag termahal di dunia

So, ade berani???

11 comments:

~0~ said...

pic kedua tue sape??

sisdee said...

HAHAHAHAHAAH...cian dia...tak psl2 kena super impose..sape le yg malang nk pki bag yg camtu ek :o

Shopaholic Mama said...

Hi Jane

sometimes I wonder whats the motive of the LV bag designer?

Part pic Siti tu no comment - she is just a victim I guess!

Syima Syaz said...

alahai......
dua2 pic kesian!
LV bag tuh pn mcm mangsa keadaan je sbb kalau dia blh berckp,sure dia tak mtk harha cam gitu

Ella said...

adui..
x cantiknya bag LV tu..

kesian tgk bag LV & tudung Ct tu. heheh

KV said...

dah la mahal..mcm nak mengeji jek. Hihi

Yaya said...

jane, i think die dpt for f.o.c la... kan celebrity slalu disuruh mempromo brgan berjenama ni... kesian... sapa la hardcore fan die yg akan menjadi mangsa fashion nyer kali ini..?? hmmm...

Abrahyn said...

ko biar betik jane?!?!?!

Ninie said...

Ada ke org nk beli bag tu ..tak cantik lngsung huhuhu...

~Eila @ Along~ said...

jane, i think LV dah abis idea..maybe die ingat sbb jenama org berebut2 eli..nak plak kalo pakai artis kelas A..huhu

jane_doe3328 said...

~0~,
wah ade gak org laki tak kenal Siti Nurhaliza ngan sekali pandang???

sisdee,
cam suruh bebudak tadika buat masa lam art class pon iye gak

SM,
Hi sis..long time no see :)

Syima,
the price is sooo ridicilouslah

Ella,
Haha dedua cian kan :)

KV,
Boleh wat sendirik setakat lekat bekas air mineral, sampah2, kotak rokok sumer tuh kan

yaya,
haha weh lv takdenya nak taja siti. saperlah dier tuh kalau nak compare ngan A-list kat Hollywood nun :(

haidah,
giler betik okeh :P

ninie,
ade kot artis hollywood beli gamaknya

eila,
artis hollywood tuh kang kekadang taste dowang pong entah papekan. cam lagik merapu, lagik emnarik paparazzi lah gitu