Friday, May 22, 2009

FM Hunting @ KLCC

Wow I had a blast day today by doing FM hunting at KLCC with a luvly lady, Mslvoe and Gojes mummy GH. Owh not to forget Mslvoe's sista yang cun :)

Hihihi...today started with me having my menstrual selepas a year I'm living without it :P Jenuh tawww nak carik mana pulak me dah campak mine Kotex. Sebbaik terjumpa dicelah celah baju anak anak :) If not ada kene cilok pempes anak. Hahaha

Then the whole family siap siap pi makan nasi lemak before me drop the siblings at their nanny house. Mr John is off yesterday and today since this week dia kene keja on weekend :)

After drop Mr John yang kunon berjanji nak pi betulkan pintu his car yang takleh ditutup, me pegi ke stesen Komuter yang berdekatan. Dah park, jalan kaki & beratur nak beli tiket...pastu me perasan, eh patut bawak TouchNGo laaa senang sket, tayah beratur beli tiket.

So me pon patah balik ke kereta, niat di hati nak amik TouchNGo jek tapi pikir2 malas nak naik public transport and tetiba bersemangat waja nak menyesakkan perut ibukota kita. Hehhehe....so teros drive ke Pusat Bandaraya dgn semangat waja :)

Me parking kete kat Jalan Yap Kwan Seng sebab mau jimat duit parking. Hahaha...kudukut neh. So sesampai jek kat Suria KLCC, my 1st pit stop layan Coach (tak byk leather choice lah) dulu, pehtu me layan Burberry plak (unfortunately Brook ada canvas type jah)pehtu masuk Marc Jacobs plak (termalu sebab tanya Farida Hobo kat situh....huhuhu). Tengok jam dah 10.45 am, alamakkkk kene berenti kat kiosk Ground Floor dulu since lom beli pape FM untuk Sha & GH.

Sebbaik me jumpa FM Snowglobe yang cantikkk!!!! Yeayyyy....sukahati selepas harapan nak bagi FM lambang pasukan bola dengan termometer tak menjadik

Lepak lepak, makan makan, borak borak kat Chillis sambil bengang ngan waiter yang pejadahnyer terlebih ramah ku pon tatau. Grrrr!!!

Pastu mula lah jelajah pencarian FM kami, dimulakan dengan kat Arch, pehtu turun ke kiosk kat depan M&S kemudian ke Aquaria :)

Kemudian ku merengek nak masuk Gucci & LV sblom berpisah untuk balik. Hihihi....inilah hasil rembatan hari ini :)




FM UPM & Sarawak was given by GH. Baik kan dier walaupon mulut ko kepoh nyahhhh!!! Hahhaha

6 comments:

Mrs LVoe said...

i pun happy dpt chill out gn uols. next time kita fm hunting lagi ;-)

anna said...

wahh..bestnye jane..cantik arr.fm mekah..tak beli xtra ke

jane_doe3328 said...

Sha, Insya Allah ada masa kita buat lagi :)

Ann, kat Arch tuh kat Gurney Plaza pon ada kedai nya :)

Gorgeous H said...

halo nyah!! ko kata aku kepoh ekk..
aku takmo bagi ko fm lagi..huhuhu..
sori la kalo ko tak hepi aku kepohcino..nxt time aku tak kepoh lagi ok?

nnti kita jmp lagi ok

Jane_doe3328 said...

Hahaha..terasa lak ngko eh G? Aku puji apa hati ngko baik walau mulot kepohcino :P

anna said...

oohhh..ye ka..lama sudah tak jejal kaki ke gurney ..ok tq for your info..nnt bila2 free ann terjah ke sana..