Thursday, February 17, 2011

Kemaruk Tudung Syria

Dari dulu lagi suka tengok orang pakai tudung syria

Tapi masa tuh suka tgk ajerla

Since sedar diri kannnnnn, orang lain pakai memang cantik sebab muka bujur sirih

Kalau muka bulat dulang tempayan saya nie pakai, for sure dah tak cantik jadinya bertudung syria

Hihihi

Namunnnnnn segala benda ade penyelesaiannya

Sekarang saya dah boleh pakai tudung syria sebab dah ade anak tudung berawning camni



Yeayyyy maka dengannya adenya awning tersebut, akan menampakkan susuk muka yang lebih ramping :P

pastu tudung syria neh pon senang, masuk jek lam mesin basuh.....langsai!

yang menjadik problem sekarang nie adelah mencarik tudung syria

sebab musim popularnya dah abis kut, so adelah susah nak mencarik di pasaran

kalau ade pon, adelah kurang/ tak cantik

huhu

so ade sesapa tahu tak kat mana nk carik yang chantek??

thru online pon okeyyy

sharing is caring kan???

7 comments:

sisdee said...

dah byk kat pasaran yg ada awning camtu...kat dezahra pun ada :)

senangkan sekarang :)

jane_doe3328 said...

sisdee,

aah yang innernya byk, tapi nak mencarik yang outer tuh dah susah jumpa. kalau ade pon tak cantik :(

nasaoji said...

kt pun suker yg ader awning a.k.a atap tudung!..

p kat najjah.com or

lovelygift77.blogspot.com..

cahantek cahantek bagi kita.. :)

AbBy C said...

owh, sy pun suka tudung syria; praktikal la jgk utk muka x berapa nak bujur mcm sy ni, huhu.. try jenguk akedsyria.blogspot, atau iluvtudung.com atau kedaiprincess.blogspot.com

Ermayum said...

dear ni awning dia tak lah tinggi sangat eh - now ada juga jual yang awning tajam lagi cam anak tudung arzunya awning tu tau - tu lagi buat muka you nampak ramping :D, muka i takkan nampak ramping lah apa apa pun heheh

jane_doe3328 said...

odah,
cantik2...harga pon cantik :)

abby,
this is why i like blog....sure byk datang menolongkan??

ermayum,
arzu pon expensive gak kan? aritu ade gi tgk kat midveli, ade satu tudung cantik kat situ rega lebih kurang rm400...my fren teros ckp, esh zaman skrg nie nk tutup aurat pon mahal :P

Zuran said...

yezzzaa..tudung syria memang sangat best...pakai ngan inner cotton lagi stylo muka pun tak nampak bulat!selamat berkenalan...siggah my blog nnt...aziqyaya-zuran.blogspot