Tuesday, February 9, 2010

Bersawang yer??

Hihi

Maaflah yer kengkawan

Saya adelah sangat sibuk sekarang ini

Keje adelah sangat melambak lambak sekarang ini

Hari ini pon saya adelah demam

Tengah bersiap2 nak gi klinik, customer plak call soh gi tempat dowang sebab ade benda urgent nak kene setel

So tepaksa betapa kat opis dowang sampai kol 3 petang

Then singgah kilang lain utk amik dokumen

Last2 dari hajat nak MC arini, kol 4.30 petang baru saya boleh makan nasik

Huhu

Dugaan bekeja sebagai kuli ngan orang kan :(

Lagipon saya aim nak dapatkan promotion by next year

So sebab itu tahun ini adelah tahun saya pulun bekerja :D

Atleast, azam saya...I can talk big masa appraisal end of this year

Iyerlah, umur pon dah nak masuk 30-an (owh no!!!!)

So kenelah ade matlamat dalam karier saya, and i hope my next year me should be in management level dah :D

Doakan saya sesama yer kengkawan

OKlah, saya nak gi merayap2 blog kengkawan yang lain dulu

Before nie sempat baca jek, nak sempat nak komen :D

5 comments:

sisdee said...

ala ciannya..get well soon ek :)
g clinic le at least dpt MC leh rest sikit :D

zailamohamad said...

Chaiyyok!!!
Nanti jangan lupa masuk contest Zaila ttu, kalu letak gambar pakai baju hok beli ngan zaila, zaila bg hadiah juri lagi..cepat2 amik gambar deh;)

jane_doe3328 said...

sisdee,
thanks :D


zaila,
amik gamba baju tergnatung jah la. nak pakai sekali, malu pulok :P

ABH said...

babe....senangnyer nk naik management line kat wsa....aku ni dah bersawang dok situ...harammmmmm...huhuhu...

jane_doe3328 said...

haidah,

kitaorg kompeni kecit jah. so opportunity mmg byk. alah, kekadang nama jawatan jek gempak tapi duitnya idakler sangat :P